Saltar apartados

El dret al sol i a la mobilitat sostenible

EL DRET Al SOL I A la MOBILITAT SOSTENIBLE

2 crèdit de lliure elecció.

14-15 de maig de 2014

Saló d'Actes de l'Edifici Germà Bernàcer

 

PRESENTACIÓ:

L'organització d'aquestes jornades ve recolzada pel “Dia solar europeu”, iniciativa de la Comissió Europea Europea, per a promocionar les energies renovables. I la Universitat d'Alacant per tercera vegada consecutiva se sumisca a aquest esdeveniment tan estimulant, a través del Departament d'Estudis Jurídic de l'Estat.  

Aquesta edició relaciona l'energia renovable amb la mobilitat posat que cal tenir present que el transport representa un terç del total del consum energètic d'un país el que implica que és un sector amb un alt potencial de reducció de la despesa d'energia, així com de contaminació. El concepte “mobilitat sostenible” al·ludeix a la mobilitat que se satisfà en un temps i amb un cost raonable i que minimitza els efectes negatius sobre l'entorn i la qualitat de vida de les persones. En efecte, les ciutats més netes són les ciutats més saludables i agradables. En definitiva, es tracta de presentar ciutats humanes i amables per a ciutadans intel·ligents.

Donat el caràcter multidisciplinari de la matèria comptem amb un nodrit professorat especialitzat en les diverses matèries implicades, procedents en la seua majoria de la nostra Universitat i del nostre entorn, interioritzant el missatge de les Jornades: “el pròxim és bell”…  Així mateix cal assenyalar que aquestes jornades estan destinades a alumnes de les més variades disciplines, a saber: Dret, Enginyeries, Arquitectura, Ciències de l'Educació…

Aquest curs és totalment independent del curs realitzat durant l'any lectiu passat, l'alumnat que ho haguera realitzat, també pot matricular-se en est.

PROGRAMA PROVISIONAL:

Pots descarregar-te el programa provisional ací.

 

AVALUACIÓ:

La consecució del diploma s'aconseguirà mitjançant l'assistència a totes les sessions del curs (acreditat mitjançant la corresponent Fulla de Signatures en cada sessió), i amb l'aprovat del treball escrit obligatori, que consistirà en la realització d'un treball relacionat amb la temàtica del curs impartit. El treball es pot presentar fins al dia 15 de juny en la Secretaria del Departament.

 

MATRÍCULA:

  • La preinscripció es podrà realitzar mitjançant el següent formulari d'inscripció. Fins al dia 13 de maig de 2014. Una vegada realitzada la inscripció, rebran el rebut de taxes. La matrícula no estarà formalitzada fins que presenten en la Secretaria del Departament copia segellada per l'entitat bancària com a justificant del pagament.
  • Cost de la matrícula: 20€.

 

HORARIS I AULA:

El curs es realitzarà en el Saló d'Actes de l'Edifici Germà Bernàcer, en horari de 9 a 14 hrs. i de 16 a 21 hrs els dies 14 i 15 de maig del 2014.

 

 

Dret Administratiu


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3581

Fax: (+34) 96 590 3686

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464