Saltar apartados

Presentació

 

Aquesta pàgina web es concep com una eina útil a totes les persones interessades a conèixer l'activitat institucional que desenvolupa l'Àrea de Dret Administratiu en conjunt i cadascun dels seus membres. En aquest sentit, inclou la informació relativa tant a la plantilla del professorat i personal d'administració i serveis, com la relativa a la docència que s'imparteix en les diferents titulacions i les línies d'investigació.

Progressivament s'hi aniran incorporant els continguts que identifiquen els programes, materials i guies docents de cadascuna de les assignatures, a més de les accions investigadores i publicacions de les diverses línies científiques.

Igualment, es pretén donar informació, en l'apartat d'activitats, de tot allò que tinga interès directe amb actuacions promogudes per l'àrea o per algun dels seus integrants, com ara jornades o seminaris. S'hi facilitaran també enllaços que puguen resultar útils a aquesta finalitat.

Dret Administratiu


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3581

Fax: (+34) 96 590 3686

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464