Saltar apartados

La realitat jurídica, política, social i cultural Marroquina

Saló de Graus "Rector Ramón Martín Mateo"

13 de Desembre de 2016

16-18 hores.

PRESENTACIÓ

Aquesta Jornada sorgeix de la iniciativa d'un grup d'estudiants de diferents graus de la Universitat d'Alacant, que volen visibilizar diversos aspectes del poble marroquí que consideren són desconeguts per a la societat espanyola, en general, i per a l'alumnat de la Universitat d'Alacant, en particular.

Es tracta de temàtiques molt diverses que tenen en comú reflexionar sobre l'estat actual de la participació política, social, i cultural del poble marroquí. Sense oblidar, el marc jurídic del país.             

Tenint en compte aquestes consideracions, l'objectiu de la jornada és fomentar el debat crític-constructiu entre la comunitat estudiantil.

 

 

INTERVENEN
  • Hana Aoulad Ali (Grau en Dret) - Bouchra El Mssilak Tiabi (Grau en Dret). "Monarquía y Leyes".
  • Intissar Ben Aboura (Grau en Dret) - Fátima Abdessamine (Grau en Criminologia) - Kauthar Fikri Achir (Grau en Treball Social). "Religión y terrorismo".
  • Soukaina El Ayadi Benabdellah (Grau en Magisteri) - Bouchra El Mssilak Tiabi (Grau en Dret). "Igualdad: la mujer musulmana en la sociedad española".
  • Oumaima El Haouari (Grau en Enginyeria Química) - Bouchra El Mssalik Tiabi (Grau en Dret). "Sanidad, eduación, corrupción y traiciones".

 

INSCRIPCIÓ Al SEMINARI

Per a assistir al seminari, deu inscriure's en el següent FORMULARI. A l'entrada del Saló de Graus "Rector Ramón Martín Mateo" de la Facultat de Dret, trobarà un llistat, ordenat alfabèticament, on pot signar per a reflectir la seua assistència al mateix.

Dret Constitucional


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9497

Fax: (+34) 96 590 9496

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464