Saltar apartados

Xarra-Debat: Enfront del fanatisme. Educació i ciutadania

Saló de Graus "Rector Ramón Martín Mateo"

28 DE FEBRER DE 2017

17-19,30 hrs.

PRESENTACIÓ

Aquesta activitat forma part d'un cicle de xarrades organitzades per alumnes de la Universitat d'Alacant, que va començar amb una aproximació a la realitat soci-política, econòmica i cultural del poble musulmà en general, i del Regne del Marroc, en particular.

D'aqueixa trobada, on van participar membres del Grup Medina PSOE Alacant, va sorgir la necessitat de seguir aprofundint en la necessitat d'enderrocar els estereotips i prejudicis culturals que s'han acrescut en els últims mesos amb els discursos d'odi pronunciats per alguns dirigents polítics de països europeus, i el més paradigmàtic, l'actual president dels Estats Units d'Amèrica del Nord, Donald Trump.

Enderrocar falses creences, conscienciar en el respecte a la diversitat en condicions d'igualtat, promoure la integració de cultures, despertar consciències entorn de l'estigmatització dels refugiats com a criminals, terroristes violents, són alguns dels objectius que persegueixen els qui participen en aquest debat.

 

INTERVENEN
  • Bouchra El Mssilak Tiabi (Grau en Dret). 
  • Kauthar Fikri Achir (Grau en Treball Social).
  • Anass Benkriou (Coordinador del Grup Medina PSOE Múrcia)
  • Yassine Derassi Dardour (Coordinador provincial del Grup Medina PSOE Alacant)

 

INSCRIPCIÓ Al SEMINARI

Per a assistir al seminari, deu inscriure's en el següent FORMULARI. A l'entrada del Saló de Graus "Rector Ramón Martín Mateo" de la Facultat de Dret, trobarà un llistat, ordenat alfabèticament, on pot signar per a reflectir la seua assistència al mateix.

Dret Constitucional


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9497

Fax: (+34) 96 590 9496

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464