Saltar apartados

XI JORNADES DE DRET CONSTITUCIONAL

XI JORNADES DE DRET CONSTITUCIONAL

"Contra el consens: reforma o ruptura 30 anys després. Una reflexió sobre l'obra de Carlos de Cap"

2 crèdits de lliure elecció.

14 i 15 de febrer de 2013

Saló de Graus de la Facultat de Dret
Universitat d'Alacant

 

PRESENTACIÓ.

La contribució del professor  Carlos de Cap Martín, doctor honoris causa per la Universitat d'Alacant, a la renovació dels estudis constitucionals, és un dels actius més importants amb els quals podem explicar en aquesta època en què es posa en qüestió, en el cas d'Espanya,  les institucions política heretades de la Transició. Entre els homenatges que el professor Carlos ha rebut, sota el format d'una discussió a fons de la seua obra, s'han concebut aquestes Jornades, els resultats de les quals s'uniran a les d'un ampli elenc de constitucionalistes espanyols i estrangers que estan vinculats al seu magisteri. La temàtica que es proposa en aquestes Jornades se centra en elements clau per a una alternativa crítica als discursos dominants en matèria constitucional.

 

PROGRAMA PROVISIONAL.

Pots descarregar-te el programa provisional ací.

 

 

AVALUACIÓ

  • Control d'assistència.
  • Per a l'obtenció dels crèdits de lliure elecció, l'alumne haurà de presentar un treball escrit monogràfic sobre un tema del curs que serà avaluat pel Director de l'Activitat.

 

MATRÍCULA

  • La preinscripció es podrà realitzar mitjançant el següent formulari d'inscripció. Fins al dia 12 de febrer de 2013. Una vegada realitzada la inscripció, rebran el rebut de tasas.la matrícula no estarà formalitzada fins que presenten en la Secretaria del Departament copia segellada per l'entitat bancària com a justificant del pagament.
  • Cost de la matrícula: 20€.

 

HORARIS I AULA

  • El curs es realitzarà en el Saló de Graus de la Facultat de Dret amb el següent horari: de 10 a 14:30 hrs i de 16'30 a 21 hrs, durant els dies 14 i 152.

 

MATERIALS

  • Els materials del curs, així com el lliurament de treballs, es realitzarà a través del Campus Virtual.

 

Dret Constitucional


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9497

Fax: (+34) 96 590 9496

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464