Saltar apartados

Presentació

 

El Dret Constitucional ha guanyat, en els últims anys, una rellevància cabdal tant en els estudis jurídics com en altres disciplines del saber, que veuen en les constitucions un projecte de conformació del dret i de la societat segons paràmetres racionals de justícia.

Al costat de les solucions dogmàtiques nacionals, la internacionalització de la realitat política suposa transformacions en l'estat com a forma d'organització i obri la porta a ordenaments jurídics supranacionals dels quals es predica una força constitucional.

La supremacia material de la constitució i la possibilitat de concebre una constitució que sobrepasse les fronteres nacionals fan del diàleg interdisciplinari i  internacional noves fonts del saber constitucional.

Per això, la pàgina web de l'Àrea de Dret Constitucional de la Universitat d'Alacant no és només una eina sobre les assignatures que impartim (calendari d'exàmens, doctorat, programes, horaris, tutories, etc.), sinó una finestra oberta a totes les persones interessades en el coneixement i l'estudi del dret constitucional, amb informació sobre les diverses disciplines i línies d'investigació sobre les quals treballem, a més de notícies sobre les activitats organitzades per l'Àrea de dret Constitucional.

Dret Constitucional


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9497

Fax: (+34) 96 590 9496

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464